Güngören Gençosman Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi

WEB https://gencosmanimkb.meb.k12.tr
Adres : GENÇOSMAN MAHALLESİ ÇİNÇİNDERE CADDESİ NUMARA 78 POSTA KODU 34165 GÜNGÖREN / İSTANBUL
VİZYON : Anadolu meslek liseleri arasında aranılan, tercih edilen, Türk millî eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda teknolojiyi süratle uygulayan, bütün yenilikleri topluma aktaran, piyasa ihtiyaçlarına cevap veren, bölgemizde mesleki eğitim veren okullar içinde özgün yere sahip, sektöre ara eleman ve yükseköğrenime nitelikli bireyler yetiştirmek. İstanbul´da mal ve hizmet üretiminde görev alan tüm çalışanların mesleki eğitimden geçmelerini sağlayan, ulusal kimliğini kaybetmeden evrensel değerlere sahip, teknolojideki gelişmelere ayak uyduran, verimli, sürekli kendini yenileyen bireyler yetiştiren gerek mesleki gerek akademik başarı odaklı; sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Tüm öğrencilerimizi bilgili, becerikli, meslek ahlakını benimsemiş, kişisel yeterliliklerini tamamlamış, öz güvenli, sektörün tercih edilen meslek elemanları olarak yetiştirip yükseköğrenime hazırlamak yanı sıra hizmet alanımız içine giren tüm işletmelerde çalışan kişilerin, mesleki gelişimlerini sağlayıp iyi eğitimli, daha bilinçli, ulusal ve evrensel değerleri benimsemiş bireyi ortaya çıkarmaktır.
BAŞARILAR : Beyaz Bayraklı Okul, Buz Pateni Türkiye 1.liği, Boks İl 2.liği, Wushu Kung Fu İl 1.liği, Masa Tenisi İlçe 1.liği

Kütüphane Kitap Sayısı :12000
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Yabancı Dil : İngilizce, Fransızca
Isınma : Doğal gaz
Servis : Güngören,Merter,Esenler,Bağcılar bölgelerine servis bulunmaktadır.
Ulaşım : 33B, 55Y, 85T otobüsleri, Giyimkent-Merter, Otogar-Bakırköy minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Çinçindere Caddesi üzerinde Erdem Beyazıt Kültür Merkezi ile komşuyuz
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 10 km, İlçe merkezine 2 km
Kontenjan Bilgileri : 480
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 82 - 98